MEIKO

PRODUK COVER FACE YANG TERHANGAT DI PASARAN. 100% ORIGINAL MEIKO NATURACTOR!!!


 1)  MEIKO NATURACTOR: COVER FACE (FOUNDATION)






INFO MENGENAI 100% MEIKO NATURACTOR:

Naturactor merupakan keluaran Meiko, daripada Jepun yang merupakan bedak yang berasaskan tumbuhan organik. Ia mengandungi ekstrak bunga sakura. Orang Jepun selalu keringkan bunga sakura ni untuk diminum bersama teh. Selain itu, ia juga ada perlindungan dari UV. Ini sangat penting sebab matahari adalah punca penuaan kulit yang No 1. Bunga sakura merupakan bunga yang boleh memberi kebaikan kepada kulit kita. Antaranya adalah :
1. Membantu kulit menjadi lebih lembut
2. Membantu menghidratkan kulit
3. Mengurangkan masalah kulit (Sesuai untuk kulit berjerawat)

KELEBIHAN NATURACTOR?
- Anti kilauan/tidak berminyak -100% menutupi pigmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
- Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
- Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
- Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
- Tahan sehingga 12 jam
- Tidak menutup pori-pori
- Digunakan oleh makeup artis profesional & mak andam
- Kulit terasa ringan, tidak melekit & kelihatan gebu, confirm cantik macam artis you :))
-Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan,photoshoot dan lain-lain.Hasil solekan akan nampak flawless dan natural.

Meiko Cover Face (ORIGINAL), didatangkan dalam kod yang berlainan untuk menyerlahkan kejelitaan para WANITA.

#130: Untuk kulit sangat cerah (Chinese skin color)

#140: Untuk kulit cerah ke medium tone (Chinese skin color to very fair Malay skin color)

#141: Untuk kulit cerah/natural (Fair skin color for Malay)

#151: Untuk kulit sawo matang (Typical Malay skin color)

Price RM 55 each


 *******************************************************************************

 2)  MEIKO NATURACTOR: PRESSED POWDER




Bagi mereka yg kurang gemar menggunakan loose powder, sekarang anda mempunyai pilihan yg lebih baik! Ianya lebih compact, mudah dibawa kemana2, dan yg paling penting, menjadi finishing make up yg cukup sempurna!

Terdapat dalam 4 tone warna
 

#430 : pinky shade

#441 : very fair skin (chinese/very fair malay skin)

#451 : medium skin (typical malay skin)

#470 : white-blue-ish shade/concealer


Price RM 60 each  
*******************************************************************************

3) MEIKO NATURACTOR: POWDER FOUNDATION
Ramai yang memilih powder foundation berbanding pressed powder..sebab kandungan powder foundation ni mengandungi bedak & foundation yang diblend sekali..so memudahkan anda jika berada diluar..sebagai contoh jika lepas solat xperlu lg apply coverface just apply powder foundation jer jimat masa..;-)









Sesuai untuk semua kulit termasuk yang sensitif.

Terdapat 3 pilihan warna yang menarik

#230: Untuk kulit cerah ke medium tone (Chinese skin color to very fair Malay skin color)

#240: Untuk kulit cerah/natural (Fair skin color for Malay)

#250: Untuk kulit sawo matang (Typical Malay skin color)


Price RM 60 each

*******************************************************************************

4)  MEIKO OCTARD: COVER FACE (FOUNDATION)

OCTARD MEIKO- Cover Face 100% ORIGINAL







KELEBIHAN OCTARD
~ Texture lebih halus & lembut daripada cover face naturactor dan tidak perlu apply moisturizer pun ok.
Kalau naturactor, nak nampak cantik kena apply moisturizer.
~ Ada 1 code colour lebih gelap dari cover face naturactor.

~ Sangat2 terbaik especially untuk kulit muka kering & sensitif.
~ Yang penting tiada lagi kilatan di wajah.

S31: Kulit cerah cina (macam cover face naturactor 130)

S41: Kulit cerah melayu (macam cover face naturactor 140 & 141)
S51: Kulit sawo matang/medium (macam cover face naturactor 151)
S52: Kulit gelap (1 tone gelap dari cover face naturactor 151) cantik buat shading di wajah.



Review tentang produk coverface octard

  • Octard ni lagi best dari Naturactor sebab bila pakai senang nak sapu dan ratakan.
  • Octard Cover Foundation ni mempunyai tekstur yang halus dan ringan. Bila pakai kat muka memang terasa macam tak pakai ape2. Coverage pun okay, hanya perlu tambah loose powder / compact powder nak setkan dia kat muka. Muka nampak licin dan glowing2 :) Pakai pun calit sikit je, memang lambat la nak habis. Compare dengan Naturactor, Octard ni ada extra moisturizing property dan lebih lembut.
  • Lagi satu, foundation ni bila pakai, dia tahan lama. Pakai dari pagi ke petang, tengah2 panas, still mantain lagi Nampak glowing aje muka dan tak bertempek.

Price RM 65 each

MIRACLE TAB

ORDER MIRACLE TAB